Hoppa till sidans innehåll

Takteglet på plats efter stor arbetsdag


Ett 20-tal medlemmar fanns på plats under en intensiv arbetsdag vid klubbhuset på lördagen. Under dagen kom takteglet på plats och massor av målningsjobb utfördes.

Klubbhuset

Det var lite grått och trist på lördagsmorgonen, men det hindrade inte takläggarna från att rivstarta arbetet. Drygt 3.000 takpannor kom på plats när Olle Nilsson (bilden nedan) var arbetsledare på östra sidan och Lars-Åke Nordén på västra.

Tak-Olle

De hade god hjälp av Christer Andersson, Lorentz Björklund, Sven-Erik Höglund, Bosse Henriksson, Anders Derebrant och Uno Karlsson. Redan vid elvafikat (som Birgitta Karlsson serverade med bullar och nybakad tårta) var det mesta av taket klart. Därefter blev det lite mer pilljobb med utbyggnaden över entrén och ränndalerna utmed denna.

Takpanneläggare

Bosse och Uno passar in takpannorna med Anders och Nådde i bakgrunden.

Målar-Olle

Takläggarna var långt ifrån ensamma under dagen. På marknivå målades det. Panelen som ska spikas under takfoten vitmålades och åldern på de som höll i penslarna varierade från 9-årige Simon Freyland till 79-årige Olle Walfridsson (bilden). Övriga med penslar i högsta hugg var Annastina Högemo-Karlsson, Roger Ödén, Britt Djerf, Karin Freyland, Manne Freyland, Bo Andersson, Göran Karlsson och Ola Gustafsson.

Publicerad 2008-08-23 18:00 av Ola Gustafsson

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:08

Huvudsponsor:

ICA

 

lekpl

bordsjö

Attends

 

 

Postadress:
SOK Aneby - Orientering
Jularpsvägen 6
57831 Aneby

Kontakt:
Tel: 0705346872
E-post: This is a mailto link

Se all info