Hoppa till sidans innehåll

Snart semester på klubbhusbygget


Klubbhusbygget rullar på enligt planerna och vi ligger före i tidtabellen. Nu återstår bara ett par dagars arbete innan det blir semester fram till mitten av augusti. På bilden är det muraren Bengt Fransson som avslutar sitt arbete med att slamma utvändigt.

Slamning

Nu har muraren gjort sitt på klubbhusbygget. I god tid före midsommar kunde Bengt Fransson packa ihop, sedan hela undervåningen murats klart. Det sista arbetet var att slamma väggarna utvändigt.

Lagom till midsommar kan vi nu konstatera att det återstår några dagars jobb med dränering, isolering av grunden samt återfyllning innan det blir semester.

Så här långt ligger arbetet före tidtabellen och det betyder att vi, när ovanstående arbeten är utförda, bara kan vänta till 15 augusti innan det blir full fart igen. Sedan blir det en intensiv höst.

15 augusti kommer bjälklaget på plats, ett EW-bjälklag som innebär att det är en cementplatta som läggs ovanpå grunden och hela bjälklaget blir därmed klart på en gång.

18 augusti blir det sedan leverans och montering av huset.

Lördag 23 augusti planerar vi sedan för att lägga på takteglet. Då krävs stor uppslutning av arbetsföra medlemmar, så boka in den dagen i almanackan redan nu.

Publicerad 2008-06-19 07:00 av Ola Gustafsson

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:08

Huvudsponsor:

ICA

 

lekpl

bordsjö

Attends

 

 

Postadress:
SOK Aneby - Orientering
Jularpsvägen 6
57831 Aneby

Kontakt:
Tel: 0705346872
E-post: This is a mailto link

Se all info