Hoppa till sidans innehåll

Nu är timmerfasaden på gång


Timmerfasad

Klubbhusbygget rullar på och nu kan vi se hur exteriören ska se ut. Fredrik Ström och Johan Nordén har satt upp första delen av stockpanelen och de började i utbyggnaden över entrén.

När den utvändiga fasaden kommer på plats får vi bilden av hur vårt klubbhus kommer att se ut i framtiden. Fasaden kommer från Forsgrens timmerhus i Dalarna och ger intrycket av att det är timrat med riktiga stockar.

Färgen blir som på bilden. Vi har nämligen behandlat timmerpanelen med järnvitriol och garvsyra som gör att den behåller ett intryck av att den ser ut att vara näst intill obehandlad.

Kommande vecka fortsätter arbetet med timmerfasaden. På tisdag är det tänkt att arbetet med det ska dra igång på allvar.

Parallellt med detta sker det hela tiden mycket arbete. Under senaste veckorna har det invändigt jobbats med väggarna där stora samlingssalen nu är färdig vad det gäller gipsplattor. Samma sak med köket. Närmast väntar nu arbete med att klä väggarna i entrén och på kontoret med board- och gipsskivor.

Utvändigt har plintarna på baksidan, som ska användas för utbyggnaden av taket, gjutits. Dessutom har återfyllningen påbörjats.

Publicerad 2008-10-12 12:00 av Ola Gustafsson

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:08

Huvudsponsor:

ICA

 

lekpl

bordsjö

Attends

 

 

Postadress:
SOK Aneby - Orientering
Jularpsvägen 6
57831 Aneby

Kontakt:
Tel: 0705346872
E-post: This is a mailto link

Se all info