Hoppa till sidans innehåll

Information om medlemskap


SOK Aneby har drygt 470 medlemmar och vi blir gärna fler. Du är mycket välkommen att lösa medlemskap och att ta del av våra aktiviteter.

Du är naturligtvis lika välkommen att bara lösa medlemskap för att visa ditt stöd för vår verksamhet med att driva motionsspår, skidspår med mera, vilket vi hoppas ska bidra till ett friskare Aneby.

Det här är SOK Aneby
Här intill hittar du information om klubben. Framförallt är det viktigt att ta del av SOK Anebys policy för att veta vad föreningen står för. Du kan också läsa föreningens stadgar där rättigheter och skyldigheter som medlem framgår. Personuppgifter hanterar vi enligt vår integritetspolicy.

Så här blir du medlem

Medlem i föreningen blir du enklast genom att fylla i vårt formulär för nyregistrering av medlem. Formuläret hittar du här. Formuläret finns också på papper i Tallbacken.  De uppgifter vi behöver är namn och personnummer, adress, telefon och en e-postadress.

Födelsedata behöver vi för statistik, försäkringsuppgifter och för att du skall kunna anmäla dig till tävlingar med mera.

Vi försöker att skicka ut så mycket som möjligt av vår information via e-post. Därför är e-postadressen till stor hjälp.

Välj gärna familjemedlemskap

Är ni flera i familjen kan ni lösa ett familjemedlemskap. Detta omfattar förälder/föräldrar i familjen och samtliga barn, boende på samma adress, upp till och med det år barnet fyller 20 år. Vi behöver i så fall personuppgifter på samtliga i familjen.

Medlemsavgift 2022 

Barn och ungdomar till och med 20 år 100 kr
Vuxen (21 år och uppåt) 300 kr
Familj 600 kr

När det är dags att förnya medlemskapet för nästa år skickar vi ut en ny faktura.

Vid frågor, kontakta Katarina Ljunggren, This is a mailto link

Välkommen som medlem i SOK Aneby!

Uppdaterad: 23 JAN 2022 08:10 Skribent: Hans Hjelm

Huvudsponsor:

ICA

 

lekpl

bordsjö

Attends

 

 

Postadress:
SOK Aneby - Orientering
Jularpsvägen 6
57831 Aneby

Kontakt:
Tel: 0705346872
E-post: This is a mailto link

Se all info