Hoppa till sidans innehåll

Nu är snötorget förberett till vintern

06 JUN 2020 16:29
Mitt i sommaren, men förberedelser för vintern. Den här veckan har SOK Anebys nya snötorg blivit klart när Lars-Åke Persson schaktat och flyttat massorna runt i området.
  • Uppdaterad: 06 JUN 2020 16:29

Till den kommande vintern har det nu förberetts för ett rejält snötorg i området mellan tennisbanorna och den konstgjorda dammen. Det som tidigare var ett slyområde har nu planats ut och blivit en stor öppen yta. Avsikten är att där kunna producera stora snömängder för att säkerställa skidspår på Bordsjö-spåren hela vintern.

Gott om plats för snökanonen
Efter att föreningens måndagsarbetslag rensat undan sly och förberett har nu Lars-Åke Persson varit på plats med sina entreprenadmaskiner och gjort det stora jobbet. Nu är det ett stort torg där snökanonen kan producera snö så fort temperaturen faller och det fungerar även att spruta här när det blåser en del.

Regnvatten fyller dammen
I den konstgjorda dammen är det stor omsättning på vattnet för närvarande. Aneby SK vattnar för fullt på Furulid, men samtidigt har de senaste dagarnas regn fyllt på ordentligt, eftersom allt dagvatten från fotbollshallen går direkt ner i dammen.

Skribent: Ola Gustafsson
Epost: This is a mailto link

Huvudsponsor:

ICA

 

lekpl

bordsjö

Attends

 

 

Postadress:
SOK Aneby - Orientering
Jularpsvägen 6
57831 Aneby

Kontakt:
Tel: 0705346872
E-post: This is a mailto link

Se all info