Hoppa till sidans innehåll

Några platser kvar på Vasaloppsresan

21 NOV 2021 21:50
På lördagen samlades delar av SOK Anebys vasaloppsgäng för en träningseftermiddag. Rullskidor och stavgång gällde. Fortfarande finns det tre-fyra platser kvar i vasaloppsbussen.
  • Uppdaterad: 20 NOV 2021 21:59

Bildtext: Redo för start på ett rullskidpass, från vänster Martin Björlingson, Uffe Petttersson, Thomas Johansson, Bo Henriksson, Mårten Gustafsson och Janne Lindahl.

SOK Aneby planerar som vanligt för en buss till vasaloppsveckan, med start i Öppet spår på måndagen och HalvVasan, 45 km, på tisdagen.

Under lördagseftermiddagen var det en upptaktsträff med ett antal av deltagarna som tränade i Tallbacken. Vissa valde rullskidor, andra gav sig ut på ett långpass med stavgång. Efteråt väntade bastu och räksmörgås i Tallbacken.

Tre platser lediga
Till vasaloppsbussen finns drygt 40 platser med traditionellt boende på Målkullans vandrarhem alldeles intill vasaloppsmålet i Mora. I nuläget är det tre platser lediga på bussen, så den som känner sig manad att anta utmaningen gör klokt i att omgående boka en plats.

Torsdagar = träningskväll
På torsdagskvällarna klockan 18 är det ett rejält gäng motionärer i alla åldrar som samlas i Tallbacken för löpning, stavgång och styrketräning. Detta sker parallellt med att ungdomsträningen pågår, så det är stor aktivitet under kvällen.

Dessutom är det öppet för kvällsmat och fika i Tallbacken på torsdagskvällarna, så det är en bra avslutning efter dusch och eventuell bastu.

Skribent: Ola Gustafsson
E-post: This is a mailto link

Huvudsponsor:

ICA

 

lekpl

bordsjö

Attends

 

 

Postadress:
SOK Aneby - Orientering
Jularpsvägen 6
57831 Aneby

Kontakt:
Tel: 0705346872
E-post: This is a mailto link

Se all info