Hoppa till sidans innehåll

Kan du jobba för SOKA i Aneby hjälper?

17 MAJ 2020 09:22
SOK Aneby är en av föreningarna som hjälper till med att packa och köra hem varor till personer i riskgruppen. Har du vilja och engagemang att hjälpa till en eller flera onsdagskvällar med detta?
  • Uppdaterad: 17 MAJ 2020 09:22

Snart blir det midsommar med sill och potatis. Men innan det ska vi i SOK Aneby hjälpa personer i riskgruppen att handla och få mat hemlevererad från ICA Lönnen vid tre tillfällen.

Varannan onsdagskväll på ICA Lönnen
SOK Aneby är en av många föreningar som under parollen ”Aneby hjälper” gör en samhällsinsats i denna tid. Vi har sedan i mitten av mars ansvarat för packning och utkörning av matkassar från ICA Lönnen varannan onsdag. Det har fungerat utmärkt och många i klubben har bidragit med hjälp.

Hålla i - hålla ut
Men – coronapandemin håller oss i greppet fortfarande, och som regeringen och folkhälsomyndigheten uttryckt många gånger, det gäller att ”hålla i – hålla ut”.

Så också för oss i klubbens samhällsinsats med att hjälpa till i denna situation.

Många av våra medlemmar återfinns också i riskgruppen och ska naturligtvis ej engagera sig i detta arbete, men vi har också många goda krafter som säkert kan bidraga.

Ni som kan tänka er att göra en insats, så ser schemat för närmaste tiden ut så här:

Fram till midsommar handlar det om följande onsdagskvällar:

  • 20 maj
  • 3 juni
  • 17 juni

Arbete från ca kl 16-20 med packning och utkörning.

Fler behöver dela på jobbet
Hittills har  ett antal gjort ett fantastiskt arbete under Mikael Fyhrs ledning. Men nu känner han att det behöver bli några till som delar på arbetet.

Titta i almanackorna och hör av er till Mikael om ni kan hjälpa till vid ett eller flera tillfällen. Han ansvarar sedan för en planering.

Självklart tar han även emot hjälp av er som redan varit med och som känner att ni har tid och möjlighet att göra fler insatser.

Mikael Fyhr
Kontaktperson för SOK Aneby i projektet Aneby Hjälper
Mobil: 070-788 05 06
Mail: This is a mailto link

 

 

Skribent: Ola Gustafsson
Epost: This is a mailto link

Huvudsponsor:

ICA

 

lekpl

bordsjö

Attends

 

 

Postadress:
SOK Aneby - Orientering
Jularpsvägen 6
57831 Aneby

Kontakt:
Tel: 0705346872
E-post: This is a mailto link

Se all info