Hoppa till sidans innehåll

Veckans bana i Aneby med sju olika banor

26 JUL 2020 21:41
Under vecka 31 arrangerar SOK Aneby årets Höglands-OL i form av veckans bana, tisdag-söndag. Här kan alla deltaga. Välj mellan sju banor med olika längd och svårighet.
  • Uppdaterad: 26 JUL 2020 21:41

Höglands-OL, träningsorientering för orienterarna i höglandsklubbarna, är en sommartradition som brukar samla runt 200 deltagare under en tisdagskväll. I år är läget annorlunda och Höglands-OL genomförs som veckans bana.

Uppföljning på Naturpasset
Det här är också en utmärkt möjlighet för alla som medverkade under vårens och sommarens omgångar av Naturpasset. Det här blir en bra uppföljning om man vill fortsätta att orientera i den härliga skogen vi har runt Aneby. Totalt var det över 200 personer som deltog i ett eller flera av Naturpassets fyra omgångar.

Tisdag 28 juli-söndag 2 aug
Veckans bana i Höglands-OL bjuder på sju banor att välja på. Banorna har olika längd och svårighetsgrad. Vit är lättaste banan, följt av gul, orange, röd, blå och svart. Det bästa är att titta noga på banorna innan och avgöra vilken utmaning man vill ge sig på.

Kontrollerna sitter ute från tisdag till söndag.

Start och mål är i grusgropen på södra sidan av vägen ner mot Bredestad, några hundra meter före Bredestads kyrka. Det finns en skärm som visar var man ska vänga in och parkera.

Hämta karta eller skriv ut karta
För att få tag i karta till träningen finns två alternativ:

  • Alternativ 1 är att skriva ut karta direkt från nätet via tävlingskalendern Eventor, följ länken längst ner i den här nyheten. Kartorna finns tillgängliga för utskrift från söndag 26 juli.
  • Alternativ 2 är att hämta karta i Tallbacken. På baksidan av klubbstugan, under skärmtaket, står kartbackar med alla banor.

Välkomna till en härlig orienteringsupplevelse i vårt vackra skogsområde.

HÄR HITTAR NI ALLA DOKUMENT. PM och de sju olika banorna

Skribent: Ola Gustafsson
Epost: This is a mailto link

Huvudsponsor:

ICA

 

lekpl

bordsjö

Attends

 

 

Postadress:
SOK Aneby - Orientering
Jularpsvägen 6
57831 Aneby

Kontakt:
Tel: 0705346872
E-post: This is a mailto link

Se all info