Hoppa till sidans innehåll

Vackert väder och våfflor på årspremiären

05 JAN 2020 22:21
Det blev en riktigt härlig start för årets tipspromenader i Tallbacken. 62 deltagare, våffeljärnen gick varma inne i stugan och vintersöndagen bjöd på sol och minusgrader.
  • Skapad: 05 JAN 2020 22:21

Bildtext: Många letade sig till tipsrundan i Tallbacken vid söndagens årspremiär. Här är det från vänster Paulina Andersson, Mikael och Liselott Larsson, samt fyrbenta familjemedlemmen Enzo som klurar vid en av frågorna.

Även om många nu väntar på snö och skidåkning, så var det här ändå en riktigt vacker vintersöndag. Fyra-fem minusgrader vid starten och fortfarande någon minusgrad när promenaden stängde för dagen, och allt inramat av en värmande sol.

Med kaffe och våffla som avslutning på promenaden lockades dessutom lite extra deltagare till Tallbacken. Stundtals var det alldeles så där lagom lång kö till nygräddade våfflor, så att gästerna hann bli riktigt sugna.

Totalt var det 57 vuxna och fem barn som gick rundan och hela tolv personer hade alla rätt. Skiljefrågan gjorde Pelle Ahlgren, Yvonne Jarl och Cina Ahlgren till vinnare.

Lottad vinnare bland barnen blev Vincent.

Rätt rad vuxna: 211 112 X12 X1X
Rätta svar: Utrikesminister, Antje Jackelén, att lyssna med synen, bakpulver, Per Bolund, brons, tennis, AC Milan, Kristin Kaspersen / Calle Sterner, Jonas Gardell, Ringhals, Annichen Kringstad

Rätt rad barn: 2X2 212 1X1 1XX
Rätta svar: Vargen, pimpla, dunderhonung, sjökapten, 7, räven, näsan, Pettson, 112, blå+gul, Lukas, delfin.

Skiljefrågan: Boken hade 502 sidor.

 

Skribent: Ola Gustafsson
Epost: This is a mailto link

Huvudsponsor:

ICA

 

lekpl

bordsjö

Attends

 

 

Postadress:
SOK Aneby - Orientering
Jularpsvägen 6
57831 Aneby

Kontakt:
Tel: 0705346872
E-post: This is a mailto link

Se all info