Hoppa till sidans innehåll

Invigning av nytt utegym vid Tallbacken

25 JUN 2020 14:30
Nu är ett nytt utegym vid Tallbacken klart. Måndag 29 juni blir det invigning. Det är Träningsverket som står bakom utegymmet, som är placerat alldeles intill Tallbacken.
  • Uppdaterad: 25 JUN 2020 14:30

Sommar och perfekt tid för att träna utomhus. Vid Tallabcken står ett nytt utegym klart i dagarna.

Aneby Gymförening, Träningsverket, med bidrag från Smålandsidrotten, står bakom den här investeringen. Även SOK Aneby och Aneby kommun är med och bidrar på ett hörn.

Invigning och demonstration
Nu är det dags för en invigning - eller kanske mera demonstration - av utegymmet. Det är åtta olika stationer som har fokus på olika muskelgrupper i kroppen.

Måndag 29 juni kl 15.00 genomför Emilia Levin från Träningsverket ett gruppträningspass på de nya redskapen. En trupp finns på plats för att visa hur respektive station fungerar.

Delta själv eller bara studera hur man gör
Alla är välkomna till invigningen, antingen man vill delta i träningspasset, prova på redskapen eller bara titta och studera för att själv kunna träna vid senare tillfälle.

Utegymmet är tillgängligt för alla som vill träna igenom kroppens olika muskelgrupper. Det är också en bra anläggning för alla som vill undvika träning inomhus för att undvika smittorisken lite extra. Utegymmet är alltid tillgängligt, dag som natt, året runt, och utan någon avgift.

Skribent: Ola Gustafsson
Epost: This is a mailto link

Huvudsponsor:

ICA

 

lekpl

bordsjö

Attends

 

 

Postadress:
SOK Aneby - Orientering
Jularpsvägen 6
57831 Aneby

Kontakt:
Tel: 0705346872
E-post: This is a mailto link

Se all info