Utrustning och avgifter

Medlemsavgift
100 kr för ungdomar till och med 20 år. 200 kr för äldre. 400 kr för hel familj.

Startavgifter generellt
Klubben betalar ordinarie startavgifter till prioriterade tävlingar, vilka fastställs av respektive kommitté inför varje säsong. Ordinarie startavgift för ungdomar står klubben för vid alla tävlingar.

Startavgifter orientering (gäller från 2017)

• Föreningen står för ordinarie startavgift för ungdomar upp till och med HD20 på mästerskap, nationella och distriktstävlingar.
  • Föreningen står för ordinarie startavgift för alla från HD21 och äldre på mästerskap, nationella och distriktstävlingar, under förutsättning att dessa arrangemang är uttagna som prioriterade tävlingar i föreningens tävlingsprogram.
  • Alla från HD21 och äldre, som under året deltar på minst fem prioriterade tävlingar, får också ordinarie startavgift betald vid upp till tre valfria tävlingar utanför det prioriterade programmet.
  • Ovanstående regler gäller ej så kallade semestertävlingar, typ O-Ringen, 3-dagarstävlingar med mera, där andra avgifter än ordinarie startavgift ingår i anmälningsavgiften.

Reseersättningar
Vid samåkning till tävlingar betalar vuxna 5 kr/mil till föraren. För ungdomar kan föraren ta ut motsvarande avgift från klubben. Resor till exempelvis kurser och konferenser betalas av klubben mot inlämnad reseräkning.

Sportidentbrickor (SI-brickor)
Ska du tävla bör du skaffa dig en egen SI-bricka. SI-brickor lånas av klubben genom Sven-Olof Fransson.
OBS! Du som har en SI-bricka, som du inte använder längre, var vänlig lämna tillbaka den till klubben, så någon annan kan överta den.

Kompasser
Ungdomarna kan låna kompasser genom ungdomsledarna.

Uppdaterad: 2017-02-19 22:16

Anebyklassikern