Information om medlemskap

SOK Aneby har drygt 450 medlemmar och vi blir gärna fler. Du är mycket välkommen att lösa medlemskap och att ta del av våra aktiviteter.

Du är naturligtvis lika välkommen att bara lösa medlemskap för att visa ditt stöd för vår verksamhet med att driva motionsspår, skidspår med mera, vilket vi hoppas ska bidra till ett friskare Aneby.

Det här är SOK Aneby
Här intill hittar du information om klubben. Framförallt är det viktigt att ta del av SOK Anebys policy för att veta vad föreningen står för. Du kan också läsa föreningens stadgar där rättigheter och skyldigheter som medlem framgår.

Så här blir du medlem
Medlem i föreningen blir du genom att skicka ett mail till kassören This is a mailto link. De uppgifter vi behöver är namn och personnummer, adress, telefon och gärna en e-postadress.

Födelsedata behöver vi för statistik, försäkringsuppgifter och för att du skall kunna anmäla dig till tävlingar med mera.

Vi försöker att skicka ut så mycket som möjligt av vår information via e-post. Därför är e-postadressen till stor hjälp.

Vi skickar sedan ut en faktura på medlemskapet, detta underlättar vårt arbete.

Välj gärna familjemedlemskap
Är ni flera i familjen kan ni lösa ett familjemedlemskap. Detta omfattar förälder/föräldrar i familjen och samtliga barn, boende på samma adress, upp till och med det år barnet fyller 20 år. Vi behöver i så fall personuppgifter på samtliga i familjen.

Medlemsavgift 2017

Barn och ungdomar till och med 20 år 100 kr
Vuxen (21 år och uppåt) 200 kr
Familj 400 kr

När det är dags att förnya medlemskapet för nästa år skickar vi ut en ny faktura.

Vid frågor, kontakta Hans Hjelm, 0380-416 19, This is a mailto link

Välkommen som medlem i SOK Aneby!

Uppdaterad: 2016-12-27 22:09

Anebyklassikern