Hoppa till sidans innehåll

Felicia och Tilda kör i Smålandslaget

2018-03-10 18:17
Felicia Fyhr och Tilda Rosander tävlar den här helgen i Bollnäs, där de kör i Smålandslaget. Tilda gjorde en mycket stark skicross på lördagseftermiddagen.
  • Uppdaterad: 2018-03-10 19:39

Det här veckoslutet avgörs ICA Cup för landets bästa 13-14-åringar på skidor. SOK Aneby har med Tilda Rosander och Felicia Fyhr i Smålandslaget.

Under lördagen kördes två lopp, först en sprint på förmiddagen och sedan en skicross på eftermiddagen. I den stentuffa konkurrensen i D14 nåddes den bästa placeringen av SOKA-tjejerna i skicross där Tilda Rosander körde in som 26:a i det nära hundra tjejer stora startfältet, 12,6 sekunder efter suveräna vinnaren Elin Näslund, Ångermanland, som vann med nära tre sekunder. Elin Näslund har vunnit alla sina lopp under helgen.

Tilda var med sin 26:e-plats bäst av de fyra tjejer som representerar Småland i D14-klassen. För Felicia Fyhr blev det placering 64 i skicrossen.

Tidigare på dagen avgjordes sprinten och där placerade sig Tilda som 50:e tjej och Felicia som 62:a, och det skiljde drygt fyra sekunder mellan SOKA-åkarna.

På fredagseftermiddagen inleddes ICA Cup med ett distanslopp, men där tvingades båda SOKA-tjejerna avstå på grund av sjukdom. Därför var det extra skönt att kunna vara tillbaka och få tävla på lördagen.

ICA Cup avslutas på söndagen med diverse stafetter och där för SOKA-tjejerna köra tillsammans med de andra ungdomarna i smålandslaget.

Skribent: Ola Gustafsson
Epost: This is a mailto link

Anebyklassikern

 

 

Huvudsponsor:

ICA-Supermarket_huvudsponsor_190x49

 

Samarbetspartner:

Samarbetspartners

 

Postadress:
SOK Aneby - Orientering
Jularpsvägen 6
57831 Aneby

Kontakt:
Tel: 0380-41010
E-post: This is a mailto link

Se all info