Hoppa till sidans innehåll

Beställ nytt plagg i klubbens färger

2017-10-08 18:10
SOK Aneby utökar klubbkollektionen med en fodrad träningsväst. Perfekt för löpning, skidåkning och annan utomhusträning när det är för varmt med jacka och för kallt med tröja.
  • Uppdaterad: 2017-10-10 15:52

Den nya klubbvästen levereras, precis som tidigare plagg, av Trimtex.

Västen är formsydd för bra passform i ett vindtätt, vattenavvisande softshellmaterial. Designen blir den välkända, mörkblå med gulvita slingan. Finns i dam-, herr- och juniorstorlekar och tas hem efter beställning.

Testexemplar av västarna finns för provning i Tallbacken, så det är bara komma dit när det är aktivitet i stugan. Passa på när det är orienteringsträning, rullskidträning eller tipspromenad. 

Vi kommer också att ta hem dunjackor om det finns intresse. Någon kanske missade att beställa i vintras och är sugen på en snygg svart jacka med SOK Aneby på ryggen. 

Den omtyckta vinteroverallen, mörkblå jacka och svarta byxor, finns hemma på lager. 

Beställ snarast - beställningen skickas 15 okt
Du som är sugen på att beställa måste bestämma dig rätt så omgående. Beställningen ska skickas iväg runt 15 okt för att vi ska vara säkra på att få kläderna inför vintern.

Möjlighet finns att prova i Tallbacken under veckan fram till 15 okt: tisdag - rullskidträning, torsdag - orienteringsträning, fredag - orienteringsavslutning - söndag - tipspromenad.

Frågor? 
Kontakta Helena Andersson
076 8317810
This is a mailto link

 

Skribent: Ola Gustafsson
Epost: This is a mailto link

Anebyklassikern

 

 

Huvudsponsor:

ICA-Supermarket_huvudsponsor_190x49

 

Samarbetspartner:

Samarbetspartners

 

Postadress:
SOK Aneby - Orientering
Jularpsvägen 6
57831 Aneby

Kontakt:
Tel: 0380-41010
E-post: This is a mailto link

Se all info