Hoppa till sidans innehåll

Veteran fyller 90 år - fira Olle i Tallbacken

14 OKT 2019 17:04
Nu fyller klubbens äldsta tävlingsaktiva veteran 90 år. Var med och fira Olof Walfridsson i Tallbacken, lördag 26 okt.
  • Skapad: 14 OKT 2019 17:04

Olof Walfridsson har varit aktiv i klubben sedan SOK Aneby bildades 1972. Han sysslade med både skidor och orientering även långt innan det. Fortfarande är han aktiv och deltar så gott som varje vecka på onsdagarnas veteranorientering och även på en rad andra tävlingar.

Han har också en lång ledargärning bakom sig i klubben. Under 1970- och en bra bit in på 1980-talet var han sekreterare i styrelsen och höll koll på alla protokoll.

Nu har han uppnått den aktiningsvärda åldern av 90 år och detta ska firas i Tallbacken lördag 26 okt med drop in från klockan 15:00. Där blir det naturligtvis kaffe, kakor och födelsedagstårta.

Alla som vill fira Olof Walfridsson är välkomna. Och en sak är viktigt att veta: Han vill inte ha några presenter, men skänk gärna en gåva till Röda korset.

PS. Själv vet han inte om några detaljer kring firandet, så ni behöver inte säga något till honom innan, hälsar barnen som planerar firandet. "Men det står ju på hemsidan och på facebook?" Ingen fara. Det är kanaler som han inte läser... Olle håller sig till den traditionella dagstidningen.

Skribent: Ola Gustafsson
Epost: This is a mailto link

Huvudsponsor:

ICA

 

lekpl

bordsjö

Attends

 

 

Postadress:
SOK Aneby - Orientering
Jularpsvägen 6
57831 Aneby

Kontakt:
Tel: 0705346872
E-post: This is a mailto link

Se all info